Stichting Redt kleine Fady

Media

De Havenloods Noord: Miniworld Rotterdam helpt kleine Fady

Rotterdam – Miniworld Rotterdam en Stichting Meemaken in Miniatuur slaan de handen ineen om kleine Fady te helpen. Fady is een 4 jarige jongen die lijdt aan neuroblastoom. Om zijn overlevingskansen te vergroten dient hij in de VS immunotherapie te ondergaan.

In augustus en september is het mogelijk om een miniatuur poppetje te kopen en deze te (laten) plaatsen in Miniworld Rotterdam, in het park bij de Euromast. Per geplaatst poppetje komt 4,00 euro ten goede aan de Stichting Redt kleine Fady. Verreweg het grootste deel van de werkelijke kosten worden door Miniworld en MeeMaken in Miniatuur voor haar rekening genomen.

”Als familieattractie vinden wij het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarom zijn wij, samen met Stichting Meemaken in Miniatuur, op zoek gegaan naar een manier om Fady te steunen”, aldus Marc van Buren, directeur van Miniworld Rotterdam. “En hoe beter dan via onze minibewoners?”.

Eerste poppetje

Op woensdag 5 augustus om 11:30 uur zal het eerste poppetje door Fady en zijn ouders worden geplaatst.

Related Posts

62 thoughts on “De Havenloods Noord: Miniworld Rotterdam helpt kleine Fady

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Donaties

Steun Stichting Redt kleine Fady stort uw donatie op rekeningnummer NL40 INGB 0006 8327 56 t.n.v. Stichting Redt kleine Fady.

Voor donaties vanuit het buitenland maak gebruik van het BIC nr. INGBNL2A NL40 INGB 0006 8327 56 t.n.v. Stichting Redt kleine Fady .ING Amsterdam

Binnengekomen donaties

Aantal bezoekers

Pagina views

Pagina views|Hits |Unieke bezoekers

  • Laatste 24 uur: 1.344
  • Laatste 7 dagen: 7.757
  • Laatste 30 dagen: 21.229
  • Nu online: 6
Translate »