Stichting Redt kleine Fady

Acties & Nieuws

Red Kleine Fady in miniatuur

Red Kleine Fady in miniatuur

 

Datum publicatie: 05-08-2015

Miniworld Red Kleine Fady Miniworld Red Kleine Fady

Mini(world) bewoners op de bres voor kleine Fady! Miniworld Rotterdam en Stichting Meemaken in Miniatuur slaan de handen ineen om kleine Fady te helpen. Natuurlijk op geheel eigen wijze: in miniatuur, via het verkopen en plaatsen van minibewoners.

Fady is een 4 jarige jongen die lijdt aan neuroblastoom. Om zijn overlevingskansen aanzienlijk te vergroten dient hij in de VS immunotherapie te ondergaan. De behandeling hiervan wordt wél door de ziektekostenverzekering vergoed, echter de bijkomende reis- en verblijfkosten niet.

Om hierin te voorzien is de stichting Redt Kleine Fady opgezet door zijn familie en buurvrouw. Steun deze actie door voor € 5,- een minibewoner aan te schaffen via de webshop van Miniworld Rotterdam of bij Miniworld zelf. Ook plaatsten wij al eerder een collectebus bij onze entreebalie.

Op 5 augustus 2015 was Fady met zijn ouders op bezoek bij Miniworld om persoonlijk zichzelf en zijn familie in miniatuur te vereeuwigen in onze miniatuurwereld op een speciaal voor deze actie gebouwd platform.

Natuurlijk verwachten we dat vele van onze bezoekers, abonnementhouders en Facebookfans deze actie met ons tot een succes maken! Beklim het podium bij Fady en gezin en doneer aan de stichting Red Kleine Fady!

Miniworld Red Kleine Fady

Fady keek zijn ogen uit in onze miniatuurwereld en riep ons continu bij hem om de mooie dingen die hij zag te komen bekijken. Ook hebben we hem een exclusieve rondleiding in ons modelbouwatelier gegeven. Ook hier was hij onder de indruk van alle gebouwen die hier in aanbouw waren.

Miniworld Rotterdam en Stichting Meemaken in Miniatuur trekken zich het lot van Fady en zijn familie aan en hebben daarom de handen ineen geslagen.

“Als familieattractie vinden wij het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. Daarom zijn wij, samen met Stichting Meemaken in Miniatuur, op zoek gegaan naar een manier om Fady te steunen”, aldus Marc van Buren, directeur van Miniworld Rotterdam. “En hoe beter dan via onze minibewoners?”.

In augustus en september is het mogelijk om een miniatuur poppetje te kopen en deze te (laten) plaatsen in Miniworld Rotterdam, in het park bij de Euromast. Per geplaatst poppetje komt € 4,= ten goede aan de Stichting Redt kleine Fady. Alle kosten worden door Miniworld en MeeMaken in Miniatuur voor hun rekening genomen.

Miniworld Red Kleine Fady Miniworld Red Kleine Fady Miniworld Red Kleine Fady

Miniworld Red Kleine Fady

Related Posts

19 thoughts on “Red Kleine Fady in miniatuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Donaties

Steun Stichting Redt kleine Fady stort uw donatie op rekeningnummer NL40 INGB 0006 8327 56 t.n.v. Stichting Redt kleine Fady.

Voor donaties vanuit het buitenland maak gebruik van het BIC nr. INGBNL2A NL40 INGB 0006 8327 56 t.n.v. Stichting Redt kleine Fady .ING Amsterdam

Binnengekomen donaties

Aantal bezoekers

Pagina views

Pagina views|Hits |Unieke bezoekers

  • Laatste 24 uur: 1.330
  • Laatste 7 dagen: 7.745
  • Laatste 30 dagen: 21.217
  • Nu online: 3
Translate »