Stichting Redt kleine Fady

Ik ben Fady en ben op 16 augustus 2010 geboren.

Begin november kreeg ik heel veel pijn in mijn benen en armen. Mijn ouders en mijn zus waren erg bezorgd en zijn vaak met mij naar de dokter en het ziekenhuis geweest. Meerdere artsen dachten dat ik een infectie had. Uiteindelijk ben ik op 11 december opgenomen in het Sophia in Rotterdam , daar heb ik verschillende onderzoeken gehad en op 19 december 2014 heb ik te horen gekregen dat ik Nauroblastoom heb.

Ik ben nu heel vaak in Utrecht in het prinses Maxima Centrum waar ik behandeld wordt. Een kuur duurt ongeveer 1 week daarna krijg ik 2 en een halve week vrij waarin er veel onderzoeken worden gedaan zoals bloed prikken etc. Ik heb in totaal 5 kuren gehad en de 6 en ook hopelijk de laaste is volgende week. Daarna volgt een operatie.

Als jullie willen weten hoe het nu verder met mij gaat, kan dat via de blog die mama bijhoudt op deze website. Mochten jullie, net als vele andere mensen, willen helpen om geld in te zamelen voor de reis naar Amerika? Nieuwe acties of ideeën kunnen jullie mailen naar redtkleinefady@gmail.com

IMG-20150614-WA0004

Donaties

Steun Stichting Redt kleine Fady stort uw donatie op rekeningnummer NL40 INGB 0006 8327 56 t.n.v. Stichting Redt kleine Fady.

Voor donaties vanuit het buitenland maak gebruik van het BIC nr. INGBNL2A NL40 INGB 0006 8327 56 t.n.v. Stichting Redt kleine Fady .ING Amsterdam

Binnengekomen donaties

Aantal bezoekers

Pagina views

Pagina views|Hits |Unieke bezoekers

  • Laatste 24 uur: 0
  • Laatste 7 dagen: 0
  • Laatste 30 dagen: 0
  • Nu online: 0
Translate »